ganoexcel

Reishi – Ganoderma – Lingzhi, cunoscută din antichitate ca „Rege al Plantelor”, revoluționează lumea medicală actuală, cu rezultate extraordinare pe sisteme și boli tratate pe sistemul nervos central, sistemul cardiovascular, digestiv, endocrin, respirator și multe altele.

gano slider_4

Facebook

Termeni si conditii

Sat Lutu Roșu nr. 88
Bertea, jud. Prahova

Asistenta 24/7
0762-606-887

De ce să alegem Ganoexcel?

Medicii si nutritioniştii convin asupra faptului că o persoană cu o dietă sănătoasă nu are mare nevoie de suplimente nutritive. Totuşi, in societatea alertă in care trăim astăzi stilul de viată modern, lipsa exercitillor fizice, expunerea constantă la factori nocivi ca. t alimentatia nesănătoasă duc la nevoia de suplimente nutritive intrucăt un astfel de stil de viată creşte riscul aparitiei bolilor. Nu ne ia mult să ii facem rău organismului: mai degrabă lucrurile mărunte din existenta noastră. necunoscute multora dintre noi, sunt cele mai dăunătoare. De exemplu, consumul de alcool in mod obişnuit sau preferinta de a consuma măncăruri picante pot cauza inflamarea tractului digestiv, fapt ce duce la absorbtia scăzută de nutrienti. Fumatul, un alt obicei nesănătos, cauzează de asemenea iritarea tractului digestiv şi slăbeşte sistemul imunitar, justificând consumul de vitamina C pentru mentinerea organismului.

Dietele la modă, cea mai cunoscută metodă de a scăpa de kilograme prin alimentatia selectivă care exclude anumite mâncăruri, este in detrimentul nostru căci multi nutrienti vitali nu sunt consumati pentru a putea mentine sănătatea organismului nostru. Suprafierberea, practic,ă comună pentru inlăturarea bacteriilor dăunătoare in timpul preparării măncărurilor, distruge de fapt vitaminele şi mineralele pretioase ce se găsesc in alimente, nemaiavănd niciun efect asupra organismului. Stresul şi agitatia, asociate cu un stil alert de viaţă, induc organismului nevoia de mai multe vitamine, cum ar fi de exemplu vitamina E pentru mentinere. Acestea sunt doar căteva dintre exemplele multe care duc la necesitatea de a lua suplimente nutritive pentru a mentine sănătatea organismului.

cE E GANOEXCEL

in afara ganoexcel stilului de viată nesănătos, situatii precum accidentele sau sarcina necesită nevoia de mai multi nutrienti pentru ca organismul să se recupereze şi să se vindece. Anumite tulburări, cum ar fi sindromul premenstrual, necesită consumul de suplimente cum ar fi vitamina B6 şi uleiul de primula pentru a ameliora simptomele. Toate aceste exemple subliniază necesitatea de a consuma suplimente nutritive, căci aceasta reprezintă unica cale de a ne mentine sănătatea in contextul stilului nostru agitat de viată. 1n momentul in care corpul nostru resimte ameţeală constantă, oboseală, lipsa poftei de măncare, lipsa de concentrare, dureri de cap constante, constipatie sau alte simptome vizibile, acestea sunt semnele că organismul nostru poate fi in pericol, şi că trebuie să luăm decizia fie de a le ignora, fie de a lua măsurile necesare pentru imbunătătirea sănătăţii.

Prin urmare, in sprijinul celor de mai sus, nevoia de a avea grijă de propria sănătate este urgentă şi apăsătoare. Este momentul să infruntăm realitatea, să ne examinăm sănătatea şi să preluăm controlul asupra corpului nostru.

Lingzhi este denumirea Tn chineză pentru Ganoderma lucidum. Istoria plantei Ganoderma lucidum a fost indelung studiată in farmacopeea chineză străveche. -Shen Nong’s Herbal . , ClassiC. Ganoderma lucidum a fost văzută drept un simbol al prosperitătii şi al păcii pentru natiune şi longevitate pentru impărat.

În timpul guvernării imparatului Han Wu Di, cu aproximativ 2100 ani in urmă, Ganodenna lucidum putea fi găsită peste tot la palat. Oficialitătile au atribuit aceste privelişti nemaivăzute meritelor si virtutilor impăratului. Se spunea că a ahns raiul si pământul pentru a aduce cultivarea Ganoderma lucidum pe terenurile de la palat.