Despre ganoexcel

Reishi – Ganoderma – Lingzhi, cunoscută din antichitate ca „Rege al Plantelor”, revoluționează lumea medicală actuală, cu rezultate extraordinare pe sisteme și boli tratate pe sistemul nervos central, sistemul cardiovascular, digestiv, endocrin, respirator și multe altele.

Gano cafe-Classic

Despre Ganoexcel

Gano Supliment-nutritiv-Cordyceps-Eternity-elixirul-vieții

Scheme de tratament

Ce stiti despre Ganoderma lucidum?

Ganoderma lucidum (Ganoderma rosie) este o ciuperca care este folosita ca medicament traditional chinezesc. In prezent, Ganoderma lucidum este inca venerata pe scara larga in intraga lume ca supliment nutritiv valoros si medicament de baza de plante. Ganoderma lucidum ofera acest tip de beneficii sanatatii.

Pentru a cultiva Ganoderma, se utilizeaza coji de plante, faina de orez integral si rumegus de arbore de cauciuc ca mediu de plantare. In cultivare nu se utilizeaza substante chimice, pesticide sau hormoni. Expunerea la soare este de asemenea controlata astfel incat sa se asigure mentinerea proprietatilor terapeutice. Perioada de maturizare A Ganodermei dureaza trei luni, dupa care se recolteaza sub o atenta supraveghere.

De ce este Ganoderma atat de atragatoare?

Multe boli sunt cauzate de un dezechilibru al functiilor organismului datorita acumularii de toxine in organism. Ganoderma poate ajuta organismul sa elimine toxinele acumulate si sa intareasca sistemul imunitar natural al organismului.

Ganoderma este considerata a fi un medicament popular pentru tratarea diferitelor boli cum sunt hepatita, hipertensiunea, hipercolesterolemie, hepatopatie, atrita, bronsita si cancer.

Ganoderma a fost folosita in medicina traditionala chineza pentru a promova vitalitatea si longevitatea. Ea a fost recent utilizata in tratamentul debilitatii si slabiciunii psihice, insomnie, ulcerului gastric, tulburarilor imunologice, diabetului, bolilor cardiovasculare si altele.

Ceea ce este important, Ganoderma a fost demonstrata prin studii stiintifice recente ca detine proprietai impotriva cancerului, leucemiei, impotriva imbatranirii sia ctivitatii anti-microbiene si anti-virale, inclusiv activitatea virusului imunodeficientei umane (HIV).

In cursul ultimelor doua decenii, cercetarile moderne au aratat ca Ganoderma contine o varietate de incrediente chimice, inclusiv triterpeni, polizaharide, nucleozide, steroli, acizi grasi, alcaloizi, proteine, peptide, aminoacizi si alte elemente anorganice.

Printre aceste incrediente, triterpenii si polizaharidele au atras atentia in mod considerabil caci s-au dovedit a avea diverse si potentiale proprietati farmacologice semnificative.

Ganoderma poate fi administrata in siguranta pe cale orala caci nu s-a descoperita ca ar cauza toxine.

De ce să alegem Gano Excel?

Ganoderma Lucidum (Ganoderma rosie) este o ciuperca folosita ca medicament traditional chinezesc, pentru a promova vitalitatea şi longevitatea. Astazi, aceasta este venerata pe scara larga, in intreaga lume, ca supliment nutritiv valoros.

 • Autoritatea pentru controlul medicarnentelor  Malaezia
 • Ministerul Sănătăţii din Malaezia
 • Centrul de Consultantă şi Inovaţie USM
 • Asociaţia pentru Vănzări Directe din Malaezia
 • Consiliul pentru Standarde şi Producitate din Singapore
 • Ministerul Sănătăţii din Thailanda
 • Laboratoarele Biochem Malaezia
 • Ministerul Sănătătii din Indonezia
 • Certificatul HALAL
 • Ministerul Sănătăţii din Singapore
 • Biroul pentru alimente şi medicamente Kuala Lumpur
 • Certificare ISO
Germaniul Organic 

Cantitatea de germaniu organic din Ganoderma are legatura directa cu eficacitatea in lupta impotriva cancerului. Acesta stimuleaza in mod direct apararea metabolica a organismului. Astfel, germaniul a fost asociat cu efectele antimutagene, imunomodulatorii, antioxidante si antitumorale.

Triterpeni/Triterpenoizi

Triterpenii/triterpenoizii sunt componente amare ale Ganodermei. S-a constatat ca triterpenii detin proprietati bioactive semnificative, precum: antioxidarea, hepatoprotectia, anti-alergia, anti-hipertensiunea, efect de reducere a colesterolului, cat si inhibitor in acumularea de trombocite, datorita inhibarii anumitor enzime.

Polizaharide 

Polizaharidele din Ganoderma sunt sursa majora a utilizarilor sale terapeutice. Acestea au proprietati imunomodulatoare, inclusiv intensificarea proliferarii limfocitelor si a productiei de anticorpi.

Complexele

Polizaharidele legate de proteine sprijina tratamentul impotriva virusilor herpes simplex. Mai mult, polizaharida peptida Ganoderma Lucidum (GLPP) are o proprietate antioxidanta.

Proteinele 

Proteinele din sporocarpii si s porii Ganodermei indica o activitate mitogenica imuno-modulatoare, cunoscuta sub numele de Ling Zhi-8 este izolata de miceliul Ganodermei.

Adenozinele, Nucleozidele 

Adenozina este o nucleozida, components a ARN-ului. Beneficiile sale sunt importante, fiind un depresiv cardiac folosit in scop farmaceutic ca antiritmic.

Alcaloidele, Vitaminele, Steroizii 

Alcaloidele sunt substante organice care se gasesc in plante, contribuind la insanatosirea organismului. Din categoria steroizilor se remarca ganodosteronul, cu rol antihepatotoxic. Pe langa acestea, printre vitaminele continute de Ganoderma, se numara vitaminele C si E, precum si betacarotenul.

Enzimele 

Ganoderma contine o game variata de enzime: cum ar fi superoxid dismutaza, care actioneaza ca un antioxidant, contribuind la protectia impotriva atacului radicalilor liberi pericul.

Lingzhi este denunmirea in chineză pentru Ganoderma lucidum. Istoria plantei Ganoderma lucidum a fost indelung studiata in farmacopeea chineză straveche. “Shen None’s Hert”, “Classic” Ganoderma lucidum a fost văzută drept un simbol al prosperitătii şi al pacii pentru natiune şi longevitate pentru irnparat.

In timpul guvernării imparatului Han Wu Di. cu aproximativ 2100 ani in urma. Ganoderma lucidum putea fi gasită peste tot la palat. Oficialitătile au atribuit aceste privelişti nemaivazute meritelor si virtutilor imparatului. Se spunea că a atins raiul si pamântul pentru a aduce cultivarea Ganoderma lucidum pe terenurile de la palat. Daca imparatul era intelept şi binevoitor, raiul ar fi atatea semne favorabile. Aşadar daca Ganoderrna lucidum se putea gasi la palat, aceasta insemna ca impâratul avea mai multa integritate ceea ce ar fi adus cu sine pace şi prosperitate, in consecinţa, a fost cunoscuta drept o planta prielnica şi recunoscuta de clasa conducatoare ca avănd o putere supranaturală miraculoasa.

Dupa incheierea guvernarii imparatului Han Wu Di, Taosimul a reinoit legenda Ganoderma lucidum. Taoismul punea accentul mai mult pe viata şi promova imortalitatea. Taoiştii credeau ca o dată cu exersarea şi consumul frecvent a acestei Ganoderma lucdium, oamenii puteau dobandi imortalitatea.

Ganoderma lucidum se gaseşte sub denumiri diferite in alte tari. De exemplu, Ganoderma lucidurn este cunoscută sub nurnele de “Reishi” in Japonia, Lingzhi. in China, “Youngzhi in Coreea. Ganoderma lucidum este componenta a familiei ciupercilor care creşte in mod natural pe copacii cazuţi şi buştenii altor foioase.


După consumul de Ganoderma, ingredientele sale active vor produce reactii in serie de organism. Aceste reacţii pot fi sumarizate în cinci stagii:

Scanarea (1 – 30 zile)

Ingredienteie active din Ganoderma încep să regleze funcţiile organismului. In această etapă, vor fi experimentate efectele subtile, dar vizibile ale acţiunii produsului, ce detectează toxinele şi bolile ascunse din organism.

Curătirea – detoxifierea (1 – 30 săptămâni)

În această etapă, Ganoderma, cunoscută drept “Regele inlăturării toxinelor”, acţionează pentru a înlătura excesul de acid uric, acid lactic, colesterol, depozitele de grăsime şi toxinele acumulate în organism. Aceste toxine sunt apoi eliminate cu ajutorul sistemului circulator, prin urină şi scaun, prin transpiraţie sau se manifestă prin furunculi, urticarie, spută şi mucus. Acestea sunt semnele procesului de detoxifiere care are loc în organism.
* Durata necesară pentru procesul descris mai sus poate varia de la individ la individ.

Reglarea (1- 12 luni)

În această perioadă, componentele active ale Ganodermei vor produce o reacţie în organism, pentru a-i îmbunătăţi starea generală. Acest proces este observabil şi tangibil. Astfel, dacă reacţia se dovedeşte a fi prea puternică, dozajul se poate reduce.

Refacerea (1- 24 luni)

În această etapă, Ganoderma isi continuă efectele de reîntinerire a organismului prin întărirea sistemului imunitar si sprijinirea activităţii organelor şi sistemelor afectate din corp. Tot acum, Ganoderma contribuie cu vitaminele şi mineralele esenţiale pentru accelerarea procesului de recuperare.

Reîntinerire (1 – 3 ani)

Pe parcursul acestei etape, Ganoderma continuă să menţină funcţiile organismului la nivel optim. Totodată,  prin consumul prelungit de Ganoderma, se poate experimenta un nivel optim al stării de sănătate. </div?

Introducere despre capsulele Ganoderma si Excellium

GANODERMA LUCIDUM (Reishi)
Ciuperca-minune care a rezistat Testului Timpului in China acum mai bine de 4,000 de ani, a fost acum re-descoperita de lumea Vestica

Intr-o lume satula de suplimente de tot felul, a aparut intr-un sfarsit unul care face o diferenta. Aceasta planta antica a renascut prin Gano Excel

Spre deosebire de orice alt produs de acest fel, acesta ofera un amestec sinergetic de, nu una, ci 6 soiuri diferite din faimoasa “Ciuperca Rosie”

Fiecare dintre ele este cunoscuta pentru calitatile sale exceptionale. Derivatele din organismele de fructe si miceliumul cultivat al Ganodermei au aratat efecte pozitive asupra protectiei hepatice, hipoglicemiei si inhibarea agregarii plachetare, in plus fata de utilizarea sa pentru reducerea hipertensiunii arteriale. Protectie anitoxidanta impotriva radicalilor liberi, potenta sinergica, marirea energiei si claritate mentala

Ganoderma contine deasemenea si compusi cu proprietati imuno-biologici si antiinflamatori. Activitatile biologice ale acestor compusi, cum ar fi polizaharidele, triterpenoidele si proteinele, au marcat efectele imuno-reglatoare asupra sistemului imunitar.

GANO EXCEL INTERNATIONAL (622737-V)

Lot 2774, Lebuhraya Bukit Kayu Hitam,

Pekan Asun, 06000 Jitra, Kedah Darul Aman, Malaysia.

Tel : +604-917 2888 Fax : +604-917 8197

Email: info@ganoexcel.com Website: www.ganoexcel.com

Ganoderma Lucidum a fost recunoscuta de catre cercetatorii Chinezi drept un remediu valoros. Denumirea de Lingzhi din chineza si Reishi in japoneza, inseamna “potenta spirituala”. Ciuperca Reishi este recunoscuta de catre chinezi ca si “Miraculosul Rege al Plantelor”. Dr Shi-Jean Lee, cel mai faimos medic chinez apartinand dinastiei Ming a sprijinit cu tarie efectele Reishi in faimoasa sa carte Ban Chao Gang Moo (Marea Farmacopoee) El a afirmat ca, un consum de Reishi (Lingzhi) pe termen lung va duce la un organism puternic si sanatos si va asigura longevitatea acestuia


Recunoscut de catre multi experti in nutritie ca si “suplimentul perfect”, Ganoderma este inceputul si sfarsitul curcubeului nutritional

Ambalat in mod avantajos sub forma unor capsule

Ganoderma este produs drintr-o combinatie de 6 specii de Ganoderma – “Miraculosul Rege al Plantelor”. Suplimentele Ganoderma ajuta la mentinerea starii generale de sanatate si ajuta procesul natural de aparare al organismului.


Miraculosul Rege al Plantelor

Beneficii

 • Intareste sistemul imunitar
 • Antioxidant caracteristic    ce    controleaza radicalii liberi in mod efectiv
 • Ajuta pancreasul pentru a echilibra nivelul zaharului din sange
 • Imbunatateste sistemul   digestiv   si   lupta impotriva alergiilor
 • Ajuta la eliminarea toxinelor

Excelliumul este miceliul Ganodermei Lucidum, care contine un spectru larg de ingrediente cum ar fi vitamine, minerale si enzime. Gano Excel este initiator in producerea si comercializarea miceliumului


Tonicul creierului

Beneficii

 • Imbunatateste circulatia oxigenului catre nervi si in special la nivelul
 • Combate oboseala si mareste energia
 • Imbunatateste metabolismul organismului
 • Reduce nivelul zaharului din sange
 • Reface complexul celular al pielii
gano slider_4

Facebook

Termeni si conditii

Sat Lutu Roșu nr. 88
Bertea, jud. Prahova

Asistenta 24/7
0762-606-887

GanoExcel

GanoExcel